Fyll inte LIVET med dagar, fyll dagarna med LIV

Adress:

Stationsgränd 16, Plan 5, Folkets Hus,184 50 Åkersberga

Min VISION för 2019

Mitt första blogginlägg för det nya året handlar om min VISION. En VISION om vad jag vill genomföra och åstadkomma under 2019, ett påbörjat skifte som handlar om dig och din hälsa.

Vi blir mer och mer sjuka. Både vuxna, barn och ungdomar mår sämre och många medicineras. Allt fler får kroniska diagnoser och allt färre upplever att de får hjälp. ”Kroniskt” innebär generellt ett tillstånd som har pågått längre än några veckor, inte att det är livet ut. Men de flesta går med uppfattningen att det är för livet. Många tappar hoppet och blir sin sjukdom.

Men tänk om det faktiskt finns en väg ut ur detta? En väg som innebär att du själv tar ansvar för din hälsa och ditt läkande. Är det möjligt?

Jag svarar tveklöst ja på den frågan, i alla fall för många av oss. Jag har själv varit svårt sjuk i ME och jag insåg, efter några år i sjukvården, att jag tyvärr inte kunde få någon hjälp. Det saknades kunskap och förståelse för vad jag hade drabbats av. Men jag vägrade att ge upp. Jag såg ju mig själv i min framtida roll som föreläsare och lärare, jag matade mitt sinne med bilder av vad jag ville göra när jag var frisk och det blev så påtagligt att jag nästan kunde ta på det. Inte kunde jag ge upp nu när jag hade så mycket kvar att ge?

Jag hittade en väg, en holistisk väg, en möjlighet och tog den och det är jag evigt tacksam för. Det har varit en berg- och dalbana men den planade ut vartefter tiden gick och läkningen har skett successivt en bit i taget.

Så visst finns det en väg ut ur kronisk sjukdom. Jag har varit med om det själv och sett det på nära håll både inom familjen och hos mina klienter.

Så, tillbaka till min VISION:

Min VISION är att du ska kunna se och känna möjligheten att kunna läka. Att våga tro på din fantastiska kropps helande kraft. När rätt förutsättningar ges. Jag vill att du ska kunna känna TRO att det är fullt möjligt och TILLIT till processen och TÅLAMOD att göra vad som krävs både fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

2018 startade jag, tillsammans med min kollega Jenny Lemberg, upp en portal ”din Hälsa” på Facebook. Det kommer att vara en plattform där jag får möjlighet att konkretisera arbetet med utbildningar och föreläsningar för att nå min VISION. En annan plattform är på min klinik, Funktionsmedicinska Kliniken i Norrort AB.

Jag önskar dig ett Gott Nytt och Friskt 2019!