När livet vänder

Fredagen den 11 juni går jag hem från mitt arbete som VD på en säljbyrå. Jag hade känt mig trött och hängig en längre period och jag hade fått problem med att läsa rapporter; jag kunde sitta i en kvart och stirra på rapporten men förstod inte vad den betydde. Det var som att det inte gick in. Det satt som en hinna framför mitt intellekt och jag kunde inte nå det. Jag var förvirrad. Minnet svek mig och jag glömde av inbokade möten – trots att de stod i kalendern, för jag glömde till och med att titta i den. Det här hade hållit på ett bra tag men jag fattade inte att det var allvar.

Fredagen den 11 juni gick jag hem för att inte komma tillbaka på tretton år. Jag blev sämre och sämre och ingen kunde tala om vad som var fel på mig. Jag orkade ingenting. Låg i perioder i ett mörkt rum och mådde dåligt så fort jag försökte prata. Var extremt ljuskänslig. Mådde illa och fick förhöjd kroppstemperatur vid minsta ansträngning. Sov fjorton till sexton timmar per dygn.

Jag googlade vid ett tillfälle och hittade de så kallade Kanadakriterierna som beskriver ME/CFS (Kroniskt Trötthetssyndrom) och insåg direkt att det här är jag. Min läkare visste inte så mycket om diagnosen ME/CFS men jag fick träffa en hjärnforskare som också trodde att det var Kroniskt Trötthetssyndrom. Det fanns ingen bot att få.

Jag kunde naturligtvis inte acceptera detta och vägrade ens att tänka tanken på att jag skulle leva så i resten av mitt liv.

Efter sex år utan hjälp insåg jag att jag måste hitta min egen väg ut ur min situation. Jag fick tipset att gå på healing. Hade aldrig någonsin haft tanken på det. Men döm om min förvåning när min kropp svarade! Hela kroppen pirrade. Helt underbart galet! Kroppen hade ju varit som död i många år. Jag blev så fascinerad att jag senare själv utbildade mig inom healing.

Genom åren har jag prövat på många ”alternativa” behandlingar och jag är så oerhört glad och tacksam över alla kunniga, härliga människor som jag har träffat längs vägen. Alla behandlingar har varit en pusselbit i mitt läkande.

När jag hade kommit upp en bra bit i energi gick jag till en Bicom Bioresonansterapeut och fick veta att jag hade candidiasis samt kvicksilver lagrat i kroppen. Jag lade helt om kosten och tog bort mina amalgamfyllningar. Det var den sista pusselbiten som gjorde det möjligt för mig att äntligen komma tillbaka till ett arbetsliv.

2014 köpte jag mig en egen Bicom Bioresonansmaskin och startade Allergikliniken i Åkersberga hemma i gäststugan på tomten. Många klienter som kom till mig var svårt sjuka men jag märkte att jag kunde hjälpa många att må bättre. Nutrition blev ett nytt intresse och jag utbildade mig till Näringsterapeut samt Certifierad Gluten Terapeut. Våren 2017 bytte jag namn till Funktionsmedicinska Kliniken i Norrort (fmkliniken) och flyttade även till ny lokal i Åkersberga Centrum.

Min dröm som jag har haft under större delen av min läkande resa har äntligen gått i uppfyllelse. Livet har vänt.

Liknande inlägg

Var rädd om ditt hjärta!

SelenSelen är en mineral, en viktig antioxidant, som stärker hjärtats och andra musklers funktioner. Selen finns i alla kroppsvävnader förutom i fettvävnad.

Min VISION för 2019

 Mitt första blogginlägg för det nya året handlar om min VISION. En VISION om vad jag vill genomföra och åstadkomma under 2019,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev