Näringsterapi med kostrådgivning

Maten vi stoppar i oss är information till kroppen. En information som är nödvändig för att kunna bilda nya byggstenar så att celldelning kan ske och vi håller oss hälsosamma. Bra näringstät mat ger bra byggstenar, dålig näringsfattig mat ger dåliga byggstenar och leder till ohälsa.

Att förbättra sin hälsa börjar därför oftast med att ändra kosten. Ibland har kroppen fått leva en lång period med dåliga byggstenar och då bildar den symtom eftersom kroppen inte får rätt förutsättningar att bibehålla hälsa. Man ska aldrig misströsta eller tro att det är för sent att ändra sin kost; många blir väldigt förvånade över hur stor, positiv förändring ett kostombyte kan göra!

Ibland har man också näringsbrister och då kan det vara aktuellt att ta näringstillskott. Funktionsmedicinska Kliniken samarbetar med flera av Sveriges bästa leverantörer av kosttillskott och utifrån de tester som genomförs under besöket skräddarsyr vi varje behandling genom att kombinera olika näringsämnen i syfte att stödja olika biokemiska funktioner i kroppen.

I Funktionsmedicinska Klinikens Nybesök ingår näringsterapi och kostrådgivning i större eller mindre omfattning beroende på vilket Nybesök du väljer.

Har du några frågar?

Du kan alltid kontakta oss via telefon, mail eller på facebook. Välkommen!