Om oss

Sandra Lindström

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. För snart 20 år sedan gick jag hem från mitt arbete för att inte komma tillbaka på många år. Diagnosen blev, efter många turer inom vården, kroniskt trötthetssyndrom eller ME som det benämns idag.

Att läka har varit en lång, holistisk process och har inneburit en resa som ställde min livsstil och hela min existens i fokus. Jag har arbetat med kost, näring, tankar, känslor, beteende, andlighet ja, allt som är jag. Det har lärt mig mycket och idag är jag oerhört tacksam över min resa. Den har varit långtifrån rak och ibland känts helt hopplös men jag har alltid rest på mig och kommit tillbaka – alltid starkare än tidigare.

För ett antal år sedan kände jag att jag hade kommit tillbaka till livet och kände en glädje jag inte hade känt på många år. Kroppen pirrade av förväntan inför mitt nya liv. Jag startade klinik och började plugga allt jag kom över om människan och hennes naturliga läkande. Jag var på topp!

Men då slogs benen undan igen. Min son blev aldrig frisk efter en vanlig förkylning och blev snart liggandes 24 timmar om dygnet i ett mörkt rum. Jag kunde inte kommunicera med honom då hans sinnen stängde ner och han fick feber när han försökte anstränga sig. Jag förstod direkt vad problemet var – han hade fått ME. Fem år senare har han blivit såpass bra att vi nu kan pusta ut och känna att all ansträngning vi båda har lagt ner har gett resultat. Livet börjar att komma tillbaka även för honom.

Ja, det blir inte alltid som man har tänkt. Men jag skulle inte heller vilja vara utan all den erfarenhet som min egen och min sons resa har gett mig. Jag önskar självklart att fram för allt min son inte hade blivit sjuk men det är som vi båda konstaterar; vi fick en ordentlig käftsmäll och det var bara att börja lyssna på vad kroppen/själen hade att säga och agera därefter. Kroppen som organism är fantastisk och vill komma i balans och det är vår uppgift att ta ansvar över att se till att den hamnar där.

Funktionsmedicinsk Näringsterapeut
Kraniosakral Terapeut (under utbildning)
Dipl. Kostrådgivare
Cert. Gluten Terapeut
Dipl. Hårmineralanalys Terapeut
Cert. DNA Life Coach
Dipl. Healer
Dipl. Medium
Författare

Linus Borglund

Min övertygelse är att det är väldigt viktigt att ge sig tid att landa här i livet, komma till ro och i bästa fall komma till att känna en samhörighet med något större än en själv. Allra helst i det samhälle vi lever i idag med information som ständigt flödar där det kan vara svårt att finna sig själv och sitt sammanhang. Där ser jag healing som en metod att uppnå detta.

– Dipl. Healer

Har du några frågar?

Du kan alltid kontakta oss via telefon, mail eller på facebook. Välkommen!